Ons doel

De beste reclame voor ons bedrijf? Dat is een klant die terugkomt. Daarom is bij ons alles gericht op een langdurige relatie. De klant moet tevreden zijn. Super tevreden zelfs. Dat is ons doel. Of het nou de leerling is in een schoolgebouw dat wij realiseerden. De vrouw met rollator in het verzorgingshuis dat wij bouwden. Of onze directe opdrachtgever die staat te glimmen van trots bij de oplevering. Voor hen doen we het.

We hanteren een belangrijk uitgangspunt: "Fouten maken mag, verbeteren moet". We werken altijd samen met partners die we kennen, want een ingespeeld team behaalt de beste resultaten. En soms geven we u het advies om dingen anders aan te pakken dan u van plan was. Niet om eigenwijs te zijn, maar omdat we het goed willen doen voor u.

Onze aanpak

Het motto van Bouwmij Janssen is "Lea(r)n": lean werken en tegelijkertijd een lerende organisatie zijn. Voor onze medewerkers is het een sport om bij elk project net iets slimmer en nog efficiënter te werken. Zo brengen we de doorlooptijd van een project steeds verder terug. En uiteraard doen we daarbij geen concessies aan de kwaliteit.

De cijfers bewijzen dat deze aanpak werkt. Het gemiddeld aantal opleverpunten bij een nieuwbouwwoning van Bouwmij Janssen is zeer laag. Zijn we daarmee tevreden? Nee, tevreden zijn we pas bij 0 opleverpunten. Dat is ons streven.

En natuurlijk wilt u als klant ook scherpe prijzen. Wij zorgen ervoor. Hoe? Doordat we op een unieke manier samenwerken met onze partners. Zie ook onder innovatie.

Ons team

Mensen maken ons bedrijf. Zij zijn ons kapitaal. Wilt u meer weten over de drie mensen hieronder? Klik op de foto. Bent u nieuwsgierig naar het hele team? Klik op volledig team. En dan hebben we ook nog ons organisatieschema toegevoegd. Zo bent u helemaal bij!

Ons DNA

Wees trots op je prestaties

Als vakman of -vrouw bij Bouwmij Janssen werk je hard en haal je het beste uit jezelf. Dat is een reden om trots te zijn op jezelf en op wat je presteert. 

We doen het samen

Samenwerking is belangrijk bij Bouwmij Janssen. Want juist de interactie met anderen levert de mooiste resultaten op.

We zoeken uitdaging

Voor ons hoeven dingen niet gemakkelijk te zijn. Integendeel: wij vinden niets leuker dan u als klant te verrassen met een slimme oplossing. Het WAW!-effect, daar gaan we voor.

We hebben plezier in ons werk

Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Zelfs in deze tijden van economische bloei lukt het hen te behouden, omdat ze een grote inbreng hebben en dingen doen waar ze goed in zijn.

Alles in het teken van continuïteit

Wij gaan voor een langdurige relatie met onze klanten. Dus zijn we eerlijk, open en transparant. Want dat duurt het langst.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven en vakbekwame mensen die plezier willen hebben in hun werk. Die zich herkennen in ons DNA. Ben jij die persoon? Dan komen wij graag met je in contact.