Over ons

Ons doel

De beste reclame voor ons bedrijf? Dat is een klant die terugkomt. Daarom is bij ons alles gericht op een langdurige relatie. De klant moet tevreden zijn. Super tevreden zelfs. Dat is ons doel. Of het nou de leerling is in een schoolgebouw dat wij realiseerden. De vrouw met rollator in het verzorgingshuis dat wij bouwden. Of onze directe opdrachtgever die staat te glimmen van trots bij de oplevering. Voor hen doen we het.

We hanteren een belangrijk uitgangspunt: "Fouten maken mag, verbeteren moet". We werken altijd samen met partners die we kennen, want een ingespeeld team behaalt de beste resultaten. En soms geven we u het advies om dingen anders aan te pakken dan u van plan was. Niet om eigenwijs te zijn, maar omdat we het goed willen doen voor u.


Onze aanpak

Het motto van Bouwmij Janssen is "Lea(r)n": lean werken en tegelijkertijd een lerende organisatie zijn. Voor onze medewerkers is het een sport om bij elk project net iets slimmer en nog efficiënter te werken. Zo brengen we de doorlooptijd van een project steeds verder terug. En uiteraard doen we daarbij geen concessies aan de kwaliteit.

De cijfers bewijzen dat deze aanpak werkt. Het gemiddeld aantal opleverpunten bij een nieuwbouwwoning van Bouwmij Janssen is zeer laag. Zijn we daarmee tevreden? Nee, tevreden zijn we pas bij 0 opleverpunten. Dat is ons streven.

En natuurlijk wilt u als klant ook scherpe prijzen. Wij zorgen ervoor. Hoe? Doordat we op een unieke manier samenwerken met onze partners. Zie ook onder innovatie.


Ons team

Mensen maken ons bedrijf. Zij zijn ons kapitaal. Wilt u meer weten over de drie mensen hieronder? Klik op de foto.
Bent u nieuwsgierig naar het hele team? Bekijk dan het volledige team op onze teamoverzichtspagina
En dan hebben we ook nog ons organisatieschema toegevoegd. Zo bent u helemaal bij!

Bart van Roy

Bart van Roy

Directeur

Waar ik energie van krijg? Dag in en uit onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. En dit vooral vanuit een echte samenwerking doen. Hier gaan wij als Bouwmij Janssen altijd voor. Mijn visie is dat iedereen altijd positief bijdraagt aan het realiseren van een succesvol project, waardoor wij één groot hecht team zijn.

Sinds 2006 geef ik met veel tevredenheid leiding aan dit prachtige bedrijf. Mijn passie overbrengen aan de medewerkers vind ik een van de leukste aspecten van mijn werk; hen op andere inzichten brengen en zien uitgroeien tot échte professionals, vind ik fantastisch. Ons personeel is ons kapitaal en zo behandel ik ze ook. Dicht bij jezelf blijven, oprecht zijn en handelen vanuit een wederzijds belang; daar bereik je in mijn ogen het beste resultaat mee. Dit is wat Bouwmij Janssen maakt tot dat wat we zijn en waarom klanten graag hun ambitie samen met ons willen realiseren.

Harold Verrijdt

Harold Verrijdt

Directeur

Wat ik het leukste vind aan mijn werk? Een project van idee tot realisatie brengen. Samen met tientallen partijen, met ieder hun eigen belangen, verwezenlijken wij de mooiste projecten. Het is een grote uitdaging om binnen een project allemaal hetzelfde doel voor ogen te krijgen. Maar ik spreek uit ervaring als ik zeg dat wij met ons team en onze partners hier juist in uitblinken. Zo blijven wij de opdrachtgever keer op keer positief verrassen en totaal ontzorgen. Continue blijven innoveren, ieder project weer leren en steeds hechtere samenwerkingen aangaan, daar krijg ik energie van. En deze energie deel ik graag binnen de organisatie, zodat wij als Bouwmij Janssen een nog beter product op de markt kunnen zetten.

Geert Martens

Geert Martens

Commercieel directeur

Waar mijn hart sneller van gaat kloppen? Dat is het zien van kansen! Maar ook het bij elkaar brengen van partijen om projecten te ontwikkelen en te realiseren. Wat ik belangrijk vind, is wederzijds vertrouwen. Dat is voor zowel opdrachtgever als Bouwmij Janssen essentieel. Met een duidelijk plan, ons zogenaamde acht stappenplan, nemen we gedurende het project de klant bij de hand. Ik kan daarbij een beroep doen op veel deskundige collega’s. Expertise is immers van groot belang in de branche die steeds complexer wordt en meer eisen stelt. Uiteindelijk willen we samen met onze opdrachtgever zonder verrassingen de eindstreep halen en trots kunnen zijn op het behaalde resultaat. Daar geniet ik van!

Volledige team


Ons DNA

Wees trots op je prestaties

Als vakman of -vrouw bij Bouwmij Janssen werk je hard en haal je het beste uit jezelf. Dat is een reden om trots te zijn op jezelf en op wat je presteert.

We doen het samen

Samenwerking is belangrijk bij Bouwmij Janssen. Want juist de interactie met anderen levert de mooiste resultaten op.

We zoeken uitdaging

Voor ons hoeven dingen niet gemakkelijk te zijn. Integendeel: wij vinden niets leuker dan u als klant te verrassen met een slimme oplossing. Het WAW!-effect, daar gaan we voor.

We hebben plezier in ons werk

Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Zelfs in deze tijden van economische bloei lukt het hen te behouden, omdat ze een grote inbreng hebben en dingen doen waar ze goed in zijn.

Alles in het teken van continuïteit

Wij gaan voor een langdurige relatie met onze klanten. Dus zijn we eerlijk, open en transparant. Want dat duurt het langst.


Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven en vakbekwame mensen die plezier willen hebben in hun werk. 
Die zich herkennen in ons DNA. Ben jij die persoon? Dan komen wij graag met je in contact. 

Projectleider

Projectleider m/v

Bekijk de vacature
Werkvoorbereider

Werkvoorbereider m/v

Bekijk de vacature
Procesmanager

Procesmanager m/v

Bekijk de vacature
Engineer

Engineer m/v

Bekijk de vacature
BIM-modelleur

BIM-modelleur m/v

Bekijk de vacature
Vaklieden

Vaklieden m/v

Bekijk de vacature
Voormannen

Voormannen m/v

Bekijk de vacature
Verschillende vacatures

Verschillende vacatures

Bekijk de vacature