Samenwerken

bouwmij_slide_samenwerking-banner-011.jpgwij doen we het samen

Bij elke stap betrekken we u als klant: de keuze van de samenwerkingsvorm, het beoordelen van de haalbaarheid, het vaststellen van het programma van eisen, bij de uitvoering en afwikkeling. Samenwerken betekent ontzorgen van A tot Z.

Bij ons is samenwerken een overtuiging

Onze ervaring is dat deze aanpak onze mensen én onze partners het meeste plezier oplevert. En als mensen plezier hebben, gebeurt er iets. Als ze dan ook nog hun kennis en ervaring met elkaar delen, komen de mooiste projecten tot stand.

Als klant profiteert u van onze aanpak

Wij kiezen voor teams van gelijkgestemden die op elkaar zijn ingespeeld. En voor partners met wie we kunnen lezen en schrijven. Daardoor onderscheiden we ons in snelheid, prijs en eindresultaat. Onze aanpak levert de grootste winst op voor onze klanten. Hoe zij dat zelf ervaren? Lees het hieronder!

Klanten aan het woord

Hans Vedder
Hans Vedder
Directeur Goed Wonen
Alle partijen zijn op gelijke voet met elkaar aan de slag gegaan
Philip van Haeren
Philip van Haeren
Directeur Vagocom
Gewoon correct zijn naar elkaar
Edwin Lazeroms en Bram Verheijen
Edwin Lazeroms & Bram Verheijen
Directie Rialto & Mooiland
We hebben Bouwmij Janssen het stuur in handen gegeven

Bouwkeet 1

Bouwkeet1 wil door verregaande samenwerking klanten ontzorgen en verrassen. Niet door het verkopen van standaardproducten maar juist door doordacht maatwerk te leveren, dat voldoet aan de wensen van de initiatiefnemer en de gebruikers. Wij willen daarnaast een product in de markt zetten dat met respect voor de omgeving tot stand komt. Bouwkeet1 is een lerende organisatie die inmiddels ruim twee jaar projectoverstijgend werkt aan een verbetering van haar product en haar processen. 
Lees meer op de website van Bouwkeet1 

Samenwerking binnen ASVB

Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB) is de spin in een sterk netwerk van 21 innovatieve ondernemingen in bouw en vastgoed met een gezamenlijke omzet van circa € 742 miljoen (2018). In nagenoeg alle aangesloten ondernemingen geldt een meerderheidsbelang. ASVB zorgt voor solide financiering, inbreng van kennis en kunde en de ontwikkeling van talent in de organisaties, maar zitten niet in de controle-modus. Deze groep ondernemers gelooft in de kracht van zelfstandige, gedreven ondernemers (en teams) met een sterke focus op innovatie, initiatief en inhoud. Lees meer op de website van ASVB.

Een goed voorbeeld van een samenwerking binnen ASVB is de uitbreiding van Brocacef Ziekenhuisfarmacie in Venray; een project dat we gezamenlijk met ons zusterbedrijf Aan de Stegge Twello (ADST) hebben gerealiseerd. De nieuwbouw sloot aan op het bestaande bedrijfsgebouw dat gelijktijdig volledig werd verbouwd. Doordat we de expertise van ADST met betrekking tot utiliteitsbouw hebben ingevlogen, is het project naar tevredenheid van de opdrachtgever opgeleverd.

ASVB