Samenwerken

Samenwerken Bouwmij Janssen

Samenwerken

 

Ketensamenwerking is de laatste jaren zeer populair. Bij ons is ketensamenwerking niet een tijdelijk construct om de klant tevreden te stellen. Bij ons is het een overtuiging.

Vaste partners, vaste teams

Samenwerking is te vaak te vergelijken met een team dat onvoorbereid aan een wedstrijd begint. Zo'n team speelt als los zand. Wij van Bouwmij Janssen werken sinds enkele jaren met vaste partners in vaste teams. Het zijn allemaal partners die we kennen. Partners die hetzelfde denken als wij. Partners met wie we kunnen lezen en schrijven.

Het meeste plezier

Onze ervaring is dat deze manier van werken de betrokkenen het meeste plezier oplevert. En als mensen plezier hebben én hun kennis en ervaring met elkaar delen, dan gebeurt er iets. Dan komen de mooiste projecten tot stand.

Zo werken wij graag

Daarom kiezen wij voor teams van gelijkgestemde spelers die op elkaar zijn ingespeeld. We hebben ervaren dat die aanpak de grootste kans op winst oplevert. Zo werken wij graag. Zo werken wij voor u.

Samenwerking met Raedts Bouwbedrijf

Met Raedts Bouwbedrijf werken wij al vele jaren graag samen. Niet omdat ze onze buren zijn - hoewel die korte lijn heel handig is - maar omdat we elkaar zo mooi aanvullen. Daardoor onderscheiden we ons in snelheid en prijs, maar vooral in kwaliteit van ontwikkel- en bouwproces én eindresultaat.

Bouwkeet1

In een veranderende markt hebben we samen met elf andere marktpartijen een samenwerkingsverband gevormd: Bouwkeet1. De basis is wederzijds vertrouwen. In elkaar. In doordacht maatwerk. In u ontzorgen en verrassen. Onze gebundelde kennis zorgt voor innovatie, integrale oplossingen en aantoonbaar betere prestaties.