The B Jongerencentrum

Project details

Bouwsom

€ 550.980,-

Grootte

Circa 2450 m3

Opdrachtgever

Gemeente Venray

Opleverdatum

April 2014

Locatie

Venray

Architect

Mc-Architecten BV

The B Jongerencentrum

Het jongerencentrum dat Bouwmij Janssen heeft gebouwd in De Wie├źn, ligt tegenover sporthal De Wetteling in Venray. De roestbruine kleur geeft het jongerencentrum het uiterlijk van een bunker. De aangebrachte lambrisering van steigerdelen waarachter steenwol isolatie, is belangrijk voor het absorberen van het geluid.  De lange bar is zo geconstrueerd dat het caf├ęgedeelte door middel van een panelenwand gescheiden kan worden van de zaal. De toiletgroep is hufterproof uitgevoerd middels roestvrij stalen closetpotten zonder bril. In het jongerencentrum zullen veel liveoptredens gaan plaatsvinden en de jeugd kan volop hiervan gaan genieten.

Projectoverzicht